Min ryggvärk blev bättre efter massage

Hej och god dagens på er alla som ännu en gång är här på min blogg för att se vad jag ska berätta om idag. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har många spännande saker att se fram emot både idag och under resten av veckan trots att det är november och rätt så mörkt och trist ute. I den här bloggen tycker jag om att dela med mig om sådant som får mig att må bra, och jag har varit hos ett företag som finns till för den som vill få massage i Älmhult med omnejd. Jag har ont i ryggen och bestämde mig för att se vad en massage hos Karins Hälsoforum skulle kunna göra, och den gjorde stor nytta, så därför ska jag dela med mig om det här företaget till er. 

Jag har haft ont i ryggen länge. Jag har varit på vårdcentralen och de hittade inget fel men gjorde ändå så att jag fick en tid till sjukgymnasten. Väl där fick jag ett träningsprogram som jag följer, det går ut på att träna på ett gym ett par gånger i veckan och det har jag gjort sedan i somras och visst har värken blivit något bättre, men den har inte gett med sig helt. Jag frågade sjukgymnasten om det fanns möjlighet att få ryggmassage, men det var något som de inte gör, däremot tipsade han mig om företaget Karins Hälsoforum och tyckte att jag skulle gå dit eftersom det är ett företag inom massage i Älmhult med omnejd. Jag gick dit och fick en massagebehandling som verkligen var exakt vad min rygg behövde, för det var en bindvävsmassage som låste upp spänningar både i ryggen och nacken och jag kände direkt en stor skillnad.